Yenilikçi bir ruha ve başarma isteğine sahip olmak, tüm mesai zamanını Kırmızı Döner‘de harcayabilecek konumda olmak, Kırmızı Döner için gerekli olan yatırımı karşılayacak finansal kaynaklara sahip olmak bayi adaylarımızda aradığımız başlıca özelliklerdendir.
Seçilen işletmeci adayı, Kırmızı Döner tarafından verilen eğitim programına katılıp, başarılı olunduğu takdirde 'İşletmeci' hakkına sahip olur. Restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
Satışlarınızı cep telefonunuzdan,tabletinizden,bilgisayarınızdan an ve an takip edebilir, hesap yapabilir, hem dilediğiniz periyotta kâr takibi yapabilir, hem de gelir ve giderlerin olması gereken standart oranında bütçelendiği için işletmenizin performansını ölçebilirsiniz.
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler, restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Kırmızı Döner yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
Gönderilen mimari projeden sonra, fizibilite raporu ile tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.(Lokasyonun durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.)
Mevcut şubelerimizle ilgili ve yeni bayilik görüşmeleriniz için franchising sorumlumuz Zafer PAŞAOĞLU ile irtibata geçebilirsiniz.
Mail : bilgi@kirmizidoner.com.tr
GSM :0532 285 26 75
Genel Merkez :0326 613 57 71
Franchise sunum için lütfen tıklayınız.